Missió, Valors i Visió

Missió:

L’Atlètic Vidreres Futbol Sala va néixer quan un grup d’amics es va voler dedicar a jugar a aquest esport. Els anys han fet que aquells amics formessin un grup de gent (jugadors, junta i aficionats) que gaudeixen d’aquest esport, i ho fan sota la samarreta i els colors del poble que els hi dona nom.

Valors:

Aquests cinc valors constitueixen la base on s’assenta la nostre entitat i són:

  • Esforç
  • Superació
  • Respecte
  • Implicació
  • Vidreres

> L’Esforç: Al final de una temporada es pot guanyar o perdre però el mes important es com es guanya o perd, si sabem que en cada entrenament, partit i activitat hi hem posat el màxim esforç la sensació final serà positiva.

> D’implicació: tot activitat necessita una implicació de la gent que l’ha de fer, un persona que s’implica en un projecte serà una persona motivada i donarà a l’entitat la confiança de mirar al futur en certa confiança.

> Superació; doncs tots hem de voler millorar el nostre dia a dia, l’esport es superació personal i col·lectiva .

> Respecte: Es clar que cada persona es d’una manera però quan les nostres accions representen L’atlètic Vidreres això s’ha de fer amb respecte tant a la institució com als companys, aficionats i adversaris.

> Vidreres, aquest es el nostre valor diferencial, són els nostres colors i el nom del nostre Club i per això hem de ser un club participatiu i implicat amb la nostre població.

Visió:

Finalment tot això té un objectiu final i aquest no és un altre que L’atlètic Vidreres Futbol Sala Club Esportiu sigui una entitat reconeguda a Vidreres com a referent en Futbol Sala.