Atlètic Vidreres Futbol Sala

644 140 379

info@atleticvidreres.com

Tot i que la fundació de l’Atlètic Vidreres Futbol Sala Club Esportiu és de l’any 2006, aquesta iniciativa esportiva va començar uns anys enrere.

Doncs la temporada 2004-05, una colla d’amics es van reunir per disputar un torneig de futbol al barri de la seva infantesa de Barcelona. L’equip es deia La Avenida. Aquests es van engrescar i, l’estiu del mateix any van fer un torneig (la Copa Vila de Blanes) a la nostra comarca de la Selva, amb el nom del primer patrocinador. L’equip es deia F.C. Al Freskito.

Ja, la següent temporada, la 2005-06, fou la primera temporada com a jugadors i equip federat, el nom de l’equip passa a ser Achon Al Freskito F.S.C. jugant a la Federació Catalana de Futbol Sala.

Finalment, és fundat el club Atlètic Vidreres F.S.C.E. a la temporada 2006-07. El nom del Club fa honor al poble del qual pràcticament tots els integrants estan, més o menys vinculats, i també s’ha instaurat la seu social.

L’any 2012 s’inicia el creixement definitiu, amb la creació de l’Escola amb un equip de Benjamí, i un d’Aleví. Així com un Equip de Veterans.

L’any 2013 es crea les seccions de Sènior Femení i Infantil. Es grava l’himne.

L’any 2014 es crea el Prebenjamí i el Cadet. Els Veterans es federen i es converteixen en el Sènior B.

L’any 2015 es crea la secció de formació bàsica, l’Escoleta i Juvenil. I el Club assoleix el centenar de Jugadors. També es creen per primer cop equipacions totalment personalitzades i dissenyades en exclusiva per al Club.

L’any 2020 es pateix l’impacte de la Covid.

L’any 2021 és l’inici de la nova etapa del Club. Amb l’objectiu de recuperació “post” covid. Es crea l’emblema i la nova imatge “Som una pinya”. I és l’inici del nou projecte de Club i Esportiu 2022-2026.