Atlètic Vidreres Futbol Sala

644 140 379

info@atleticvidreres.com

MISSIÓ (Qui Som): Som l’Atlètic Vidreres Futbol Sala, formem persones en l’àmbit esportiu (competició esportiva) i personal (construcció personalitat). I som part d’un territori determinat com és Vidreres, i la nostra actuació té impacte al territori.

VISIÓ (Què volem aconseguir): Consolidar a l’entitat a Vidreres com a Ens Local, i a les comarques Gironines com a Club de Futbol Sala.

VALORS i PRINCIPIS (Com ho treballem): En base la nostra Missió, i per assolir la Visió, ho treballem amb els següents principis com a entitat.

  • Història: Per saber qui som, i cap on volem anar, tot membre del Club ha de ser coneixedor del passat, i del que estem treballant.

  • Vidreres: Representem un territori, dins i fora de les pistes. En l’àmbit Esportiu i Social. La nostra actuació influeix a Vidreres. Per tant, treballem amb la nostra actuació social i de poble participant en actes, i representacions.

  • Futbol Sala: Representem i competim en un esport amb unes característiques determinades. Treballem per consolidar els nostres jugadors/es en aquest esport i els nostres entrenadors/es.

  • Formació: Formem a persones en l’àmbit esportiu i en construcció de personalitat. La formació és la base, ja que la formació revertirà en tots els altres principis.

I aquests principis se sostenen amb el treball de tots i totes amb, els valors Esforç, Superació, Implicació i Respecte.