Missió:

L’Atlètic Vidreres Futbol Sala va néixer quan un grup d’amics es va voler dedicar a jugar a aquest esport. Els anys han fet que aquells amics formessin un grup de gent (jugadors, junta i aficionats) que gaudeixen d’aquest esport, i ho fan sota la samarreta i els colors del poble que els hi dona nom.

Valors:

Aquests cinc valors constitueixen la base on s’assenta la nostra entitat i són:

  • Esforç
  • Superació
  • Respecte
  • Implicació
  • Vidreres

> L’Esforç: Al final de una temporada es pot guanyar o perdre però el mes important es com es guanya o perd. Si sabem que en cada entrenament, partit i activitat hem posat el màxim esforç, la sensació final serà positiva.

> D’implicació: tota activitat necessita una implicació de la gent que l’ha de fer, un persona que s’implica en un projecte serà una persona motivada i donarà a l’entitat la confiança de mirar al futur en certa confiança.

> Superació: doncs tots hem de voler millorar el nostre dia a dia, l’esport és superació personal i col·lectiva .

> Respecte: és clar que cada persona és d’una manera però quan les nostres accions representen L’Atlètic Vidreres, això s’ha de fer amb respecte. Tant cap la institució com cap als companys, aficionats i adversaris.

> Vidreres: aquest érs el nostre valor diferencial, són els nostres colors i el nom del nostre Club i per això hem de ser un club participatiu i implicat amb la nostre població.

Visió: finalment, tot això té un objectiu final i aquest no és un altre que, l’Atlètic Vidreres Futbol Sala Club Esportiu, sigui una entitat reconeguda a Vidreres com un referent en el Futbol Sala.